Landelijk Communicatie Netwerk Klimaat

Nederland gaat voor groen. En samen hebben we een missie: Nederland klimaatneutraal in uiterlijk 2050. Het LCNK is een netwerk voor iedereen die vanuit (of samen met) de overheid communiceert over deze klimaatopgave. Hier delen we nieuwe ontwikkelingen, inspirerende voorbeelden en aankondigingen van bijeenkomsten.


Meld je aan: kringloop van klimaatcommunicatie

Op 19 september organiseren we samen met regio West-Friesland onze volgende netwerkbijeenkomst: kringloop van klimaatcommunicatie. Over het hergebruik van onze eigen ervaringen, adviezen en communicatiemiddelen.

Meld je aan

Duurzame communicatie dilemma's

Plaatje ter decoratie

Loop jij ook tegen dilemma’s aan als het gaat om communicatie over bijvoorbeeld spouwmuurisolatie? Hoe verbind je het verhaal over energiebesparing met dat van biodiversiteit? Tijdens dit webinar gaan we hierover in gesprek.

Bekijk de terugblik

 

Laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"187716"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"dateType":"classic","showImages":true,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk al het nieuws

 
Cookie-instellingen